Фондацията на адвокат Янко Янев помага на пострадали при ПТП

Posted On By Stoevv
0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Адвокат Янко Янев е основоположник на Фондация „За пострадалите“, която оказва помощ на пострадали при пътнотранспортни произшествия. Благодарение на екипа от професионалисти можете да защитите правата си в започналото наказателно производство за установяване на виновника за катастрофата. Юристите от Фондацията оказват съдействие в хода на производството, в неговата досъдебна и съдебна фаза пред всички органи, а първоначалната консултация е напълно безплатна.

Много хора не са наясно с размерите на обезщетенията, които им се полагат при настъпване на пътно произшествие или друго застрахователно събитие, а още по-малко са наясно с факта, че застрахователят е длъжен да заплати цялото лечение и всичко, което е свързано с него – рехабилитация, възстановяване и др.

Самият адвокат Янко Янев започва да се занимава усилено със застрахователни казуси, след като лично преминава през труден период през 2008-а година, когато претърпява тежък пътен инцидент, след който едва не остава парализиран.

Юристът е роден през 1974-а година в град Хасково. Висшето си образование, със специалност магистър по право, завършва в Югозападен университет „Неофит Рилски“. Задължителният си едногодишен стаж изкарва в град София, а през 2001-а година започва своята адвокатска практи в известна софийска кантора. Няколко години по-късно разкрива собствена кантора, като привлича екип от висококвалифицирани професионалисти с дългогодишен опит в областта на застраховането, гражданското и търговското право и недвижимите имоти.

През годините разкрива офиси на кантората си в Пловдив и Велико Търново, а той и екипът му приключват успешно стотици дела. Кантората израства като една от водещите в бранша.

Със създаването на фондация „За пострадалите“ адвокат Янко Янев се старае да предостави безплатна и компетентна консултация на всеки пострадал, а при необходимост и да осигури адекватна защита на техните права. Проблемите със застрахователите идват заради не добрата осведоменост на хората и техния отказ да се доверят на опитните професионалисти в сферата. Поради тази причина застрахователите често предлагат своя интерпретация на законите и по този начин ощетяват потърпевшите със значителни суми пари.  Адвокат Янко Янев и неговият екип се стараят да предотвратяват подобни практики.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments