Крестън Булмар – счетоводен софтуер

Posted On By Stoevv
1 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

лого на Булмар Офис от Крестън БулмарДнес искам да споделя мнението си и да направя едно кратко ревю на хитовия в момента счетоводен софтуер Bulmar Office. Той е дело на популярната компания за счетоводни услуги Крестън Булмар(позната в миналото като Мур Стивънс Булмар).

Купих си въпросния софтуер, защото е дело на точно тази компания. Аз лично не бих желал да ползвам програма за счетоводство, която е произведена от програмисти с бегли познания за материята, които са решили просто да изкарат малко пари. Идвайки от Крестън Булмар мога да съм уверен, че софтуерът е изработен под наблюдението и съветите на професионалните счетоводители като Емил Попов там. Предвид това, че компанията е сред най-големите в България в бранша и ще желае да ползва същия софтуер за своите собствени нужди, бях сигурен, че качеството й ще е на много по-високо ниво от останалия български софтуер за счетоводство, а и че ще има функции за много от по-рядко търсените услуги от клиентите, за които иначе с часове трябва да се ровиш в наредби, закони и всякакви документации.

Ако трябва да обобщя впечатлението си, то е че наистина Bulmar Office изпълни очакванията ми. За няколко седмици изпорбвах всичките 8 модула – ТРЗ, Счетоводство, Лихва и Инфлация, Каса, Активи, Склад, Банкови документи и Фактуриране.

Изготвих всевъзможни справки, данъчни документи, фактури, декларации и какво ли не, с цел да тествам дали инвестицията си е заслужавала. Нямаше бъгове, а накрая след като принтирах документите проверих всичко за грешки – и беше точно.

БулМар офис улеснява и ускорява много работата ми с готовите си шаблони за по-често срещаните а и не толкова операции. Базата й е много по-пълна от всеки друг счетоводен софтуер, с който съм се сблъсквал досега. Бях сигурен, че щом от Мур Стивънс Булмар ще я ползват, ще искат да е достатъчно целокупна, така че да помага за всичките им нужди и тези на клиентите им.

Накратко: доволен съм и ще продължа да ползвам софтуера и го препоръчвам на колеги, а и не само.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
100 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments