Музика за работа

0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Обичате ли да работите на тихо? Аз не. Категорично! Винаги намирам вдъхновение в динамиката, която кара мозъка ми да заработи, а мозъчните клетки да се движат в посока на успеха. За тази цел си имам моя стимулация – музиката.

Всъщност съм фен на разнородните стилове, защото вярвам, че във всеки един от тях е закодирана определена вълна, която влияя в различна посока. Спрямо момента, в който се намирам, избирам и подходящи звуци. Може би трябва само да подчертая, че често избягвам мазната чалга, както и хеви хеви метъла.

Понякога обаче се достига до момента, в който слушането на добре познатите и уютни песни не ме стимулира, даже ми действа обратното – кара ме да бъда ленив. Дали заради предишни спомени, или прекалено запаметяване на едно и също, не зная. Но е сигурно, че трябва да се намери алтернатива.

По някаква случайност или не, попаднах на нюзлетър, който ти изпраща музика точно за работа. Доставките се получават всеки делничен ден, а песните всеки път са различни. Това доста ме улеснява, тъй като не само ми спестява време за търсене на днешното музикално вдъхновение, но и защото ме кара да слушам различни стилове и да преоткривам изпълнители.

За работещите на шумно като мен, споделям и линк към нюзлетъра. Достатъчно е само да се регистрирате и да започне доставката. Време е за работа, време е за музика, време е за креативност!

https://www.flowstate.fm/?utm_source=suggest&utm_campaign=503590&utm_medium=email

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments