CrediNet – бързи заеми онлайн

Posted On By Stoevv
0 0
Read Time:1 Minute, 53 Second

С настъпването на новото хилядолетие бяхме сигурни, че технологиите ще навлязат драстично в ежедневието ни. Днес вършим почти всичко онлайн, а времето е високо ценено богатство, особено в западните държави. CrediNet е нова услуга, която предоставя възможност на потребителите да заемат пари изцяло онлайн. От 200 до 3000 лева могат да бъдат заявени през интернет чрез избиране на период за изплащане – безлихвен в рамките на 30 дни срещу заплащане на административна такса или на равни месечни вноски за период от 3 до 12 месеца.

Несъмнено такъв тип услуга спестява много време и главоболия по чакане на опашки и административни процедури. Кандидатстване се осъществява през интернет, чрез попълване на онлайн формуляр. CrediNet предлага бързо одобрение, но в същото време екипът на компанията се стреми да се увери, че всеки кредит ще бъде изплащан коректно и точно.

Получаването на заявената сума може да се осъществи по посочена банкова сметка, в офис на MicroCredit или мрежата на EasyPay. А вноските по кредита могат да се правят отново по банков път, в офиси на MicroCredit или в мрежата на EasyPay.

Навлизането на подобен тип онлайн бързи кредити беше наложително, за да могат този тип услуги да се впишат пълноценно в съвремието ни. Популацията на земята става все по-голяма и по-голяма. Развитите капиталистически държави основават своята икономика на потреблението, а колкото повече потребяваме, толкова повече средства са ни нужни. Понякога работната залата не достига, а реденето на опашки и тромавата бюрократична машина само биха ни отказали от това да вземем заем от финансова институция, за да покрием нуждите си.

Онлайн кредитирането улеснява изключително много процедурата и, едно от най-важните неща, спестява ни време и нерви. Защото всеки разумен човек, стигнал до решението, че ще взима бърз заем, първоначално прави онлайн проучване, за да се запознае с надеждните фирми, които предлагат този тип услуга.

Повечето бързи кредити се отпускат от небанкови финансови институции, които са дружества, изпълняващи част от функциите на банките. Те подлежат на лицензиране в БНБ, а Народната банка поддържа публичен регистър (който може да бъде намерен и онлайн) с всички легитимни небанкови финансови институции. Така след проучването и избирането на продуктите на CrediNet, сума и период на плащане, бързо и лесно можете да получите своите средства по банков път без дори да се налага да ставате от дивана.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments