Годишната равносметка на една фирма

0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Края на годината е времето, в което всеки отделен човек прави равносметка за изминалия период и прави оценка за това дали той е бил положителен или отрицателен. Същото важи и за фирмите, които на базата на постигнатите резултати преценяват дали периодът е бил ползотворен или има още на къде да се работи. Като цяло винаги има още какво да се работи, за да се подобри нивото на фирмата, но трябва да се отчетат фактори като това дали поставените цели са били постигнати и какъв е ефекта от тях.

Като манифест за следващата година, е добре да се поставят нови цели, които да спомогнат за по-нататъшното развитие на фирмата. Също така е добре да се отчете дейността и усилената работа на служителите, които работят във фирмата. Винаги е добре да поднесете комплимент към служителите си, които са се трудили усърдно, за успеха на вашите проекти.

Когато сте собственик на малък или среден бизнес, а и не само, но особено силно се усеща в този тип фирми, ролята на служителите. Докато в големите корпорации индивида е една незначителна единица, чието дело не може да окаже особено влияние, било то положително или отрицателно, то в по-малките фирми всеки член на екипа е важна част и приносът му е от голямо значение за напредъка.

Собствениците на фирми, които осъзнават това и правят всичко възможно да задържат способните служители, се развиват по-добре и бележат много по-положителни резултати от своите конкуренти.

И ето, че на края на годината трябва да се поставят нови по-високи цели. Какви ще бъдат вашите?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments