Как да направим подходяща корпоративна снимка?

0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Всеки иска да изглежда хубаво на снимките, в които участва и да впечатли с уникална визия, позиция, място и качество, затова има някои основни правила, които биха ви помогнали да направите перфектната снимка. Ето ги и тях.
Изберете подходящо място: Изберете атрактивна локация, която се адаптира към целите и образа на вашата компания. Може да бъде офисът, общо пространство, конферентна зала или външна среда.
Осветление: Осигурете добро осветление, което подчертава лицето на колегата ви и създава приятна атмосфера. Ако сте на открито, избягвайте прекалено ярко слънце, за да не се получават силни сенки.
Фон: Проверете фона и уверете се, че е чист и подходящ за снимката. Избягвайте прекалено шумни или неподходящи елементи, които биха отвлекли вниманието от колегите ви.
Поза и израз: Помогнете на участниците на снимката да се почувстват комфортно пред камерата и ги насърчете да поемат естествена и уверена поза. Приканете ги да изразят своята индивидуалност и личност.
Екип: Ако е възможно, ангажирайте професионален фотограф, който да ви помогне да заснемете снимките. Той може да предложи техники и идеи за постигане на по-добри резултати.
Последобработка: Редактирайте снимките след заснемането, за да подобрите цветовете, осветлението и да премахнете евентуални нежелани детайли. Можете да използвате фотографска софтуерна програма за тази цел.
Не забравяйте да получите съгласието на колегите, преди да публикувате или споделяте снимките с други хора. Осигурете си правилните разрешения за използване на снимките, според политиките и регламентите на вашата фирма.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments