Магазини за осветителни тела

Posted On By Stoevv
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Днес ще засегнем темата за електронните и реалните магазини. В технологично време като сега това е една отлична възможност за бизнес с неголям капитал. Нужно е, разбира се да инвестирате, но и креативността Ви ще е от огромно значение.Ще ви дам и един конкретен пример, реално от дни.

Със съпругата ми направихме лек ремонт и решихме да подменим осветлението и осветителните тела в къщи с нещо по-модерно и стилно. Обиколихме всички магазини за осветление в града. Така придобихме бегла представа какво се предлага и цените на лампите. Прибрахме се вкъщи и разгледахме какво предлагат онлайн магазините за осветителни тела. Като цяло разликите бяха следните:

1. В онлайн магазините имаше по-голям асортимент. Аз лично не успях да разгледам всички полилеи, а като се замисля още колко видове лампи има. В магазините в града имаше по 5-6 във всеки.

2. Стоя си на спокойствие вкъщи и си разглеждам. Никак не обичам досадните продавачки, които ходят по мен с въпросите: “Какво търсите?, “До каква цена?”. Ужасно е.

3. Най-важното – цената. Цените в онлайн магазините определено са по ниски. Поне от това, което аз разгледах и логично. Онлайн магазините на плащат за наеми, не поддържат огромни складови наличности, няма заплати на продавачки и т.н.

Поне за нашето семейство онлайн магазин за осветление бе по-удачният вариант. Закупихме полилей от магазин за осветление Ултра Лайт и останахме доволни.

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments