Подбор на персонал веднага след университета

Posted On By Stoevv
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

student-carieraЕдна много добра идея е да се подбере персонал веднага след завършване на университет и се надявам да Ви накарам да се замислите над нея. Помислете си само колко би било хубаво да се сдобиете с млади кадри, амбициозни и с желание да се развиват във Вашата област. За целта трябва да има комуникация между университетите и бизнеса, за да го постигнете това с Вашата фирма, може да организирате стажове.

В последната година от университета всеки студент вече има надеждата за намиране на работа и започва да я търси. Вие бихте могли да бъдете  перфектните работодатели за тях, а те перфектните служители за Вас. Разбира се ще има някакъв подбор по избрани от Вас критерии, но със сигурност ще успеете да си наберете млади кадри, които да търсят дългосрочно развитие. Все пак никой не иска да има голямо текучество във фирмата му, защото това не говори добре за нея, а за някакъв вътрешен проблем, на който трябва да се наблегне.

Качествения персонал е колелото, което помага да се движи напред Вашата фирма, за това много внимателно трябва да обмисляте стратегиите си за намирането на такъв. Разбира се понякога върши работа и просто обява в някой от интернет сайтовете, но това от своя страна е обвързано с много интервюта, изгубено време и нерви и не винаги е гаранция за намирането на кадри.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments