Стимулиране на персонала

Posted On By Stoevv
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

teambuildingКато хора започнали собствен бизнес и имащи служители мисля, че това е тема, която трябва да бъде обсъдена. Голяма грешка правят някои работодатели, като пренебрегват своите служители, не говорят за проблемите им, не търсят мнението им и не ги поощряват по някакъв начин.

Има един израз на английски наречен ,,тийм билдинг” – това е събитие, на което се събират всички колеги, забавляват се, обсъждат наболелите проблеми и като цяла се сближават. Много е важно да има комуникация между всички в организацията ни за да може да върви работата по план. Хубаво е също така, ако можете да измислите някаква система, която да осигурява бонуси към заплатите на Вашите служители. Това ще ги стимулира много и ще развие техните сетива и идеи в пъти, в края на краищата работата върви добре, когато всички са доволни.

Повярвайте ми нямате нужда от хора, които не са доволни и си вършат работата без желание. За тях няма значение дали се развивате, седите на едно място или каквото и да е било. Много добре би било, ако понякога правите фирмени коктейли, а защо не и някоя томбола към тях.

Има страшно много начини това да бъде постигнато и надявам се съм Ви накарал да се замислите за нещо полезно за Вас. От тук нататък всичко е във Ваши ръце.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments