Показателно: и Лили Иванова се доверява на БОДУ СОД

Posted On By Stoevv
0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second

Смятам да сменям охраната на фирмата ни. Разширяваме офиса и мисля за агенция, която да ми дава по-високи гаранции за сигурност. Мисля си както за физическа охрана, така и за видеонаблюдение на сградата.

В полезрението ми от доста време е попаднала една агенция. Напоследък за нея чувам и добри отзиви от сигурни лица. Като изключително надеждни ми препоръчваха БОДУ СОД, но аз все си оставах пасивен.

Везните в тяхна полза обаче се наклониха миналата седмица, когато бях на великолепния концерт на Примата на българската естрада – Лили Иванова. Мога много да ви пиша за него, но сега нямам много време… Не мога обаче да не споделя, че еуфорията, която ме обзема винаги, когато слушам дълбокия глас на таза уникална жена, прославяща България, е несравнима с нищо друго. Изпълва ме гордост, че принадлежа именно на тази малка балканска страна с големи таланти и необятен творчески дух.

10377533_10152565535638740_494753919003527752_n-1Няма смисъл да ви споменавам, че концертите на Лили Иванова пълнят залите до последното място. Хората стават на крака, тълпят се да поднасят букети след изпълненията, остават и след края на концерта, дълго ръкопляскайки, несъмнено и надявайки се на възможност за автограф.

Тъй като напоследък смяната на охранителната система е на челна позиция в главата ми, на влизане и излизане от залата нямаше как просто да не потърся с любопитен поглед охранителите. Останах приятно изненадан, когато различих емблемите именно на БОДУ СОД. И тогава си казах, че щом звезда от ранга на Лили Иванова разчита за собствената си сигурност и за гладкото протичане на концерта си на тях, то няма какво да му мисля повече.

Побързах да ги проуча по-подробно. В сайта им забелязах, че предоставят освен охрана на събития и обектова физическа охрана на юридически обекти, както и комбинирана услуга за СОТ и видеонаблюдение, която аз лично предпочитам. Мисля да се възползвам именно от такъв пакет. Видеонаблюдението е в помощ при злополука, тъй като има кадри, които могат да се използват при нужда от доказателства, не дай си Боже, но и осигурява по-бърза и адекватна реакция на автопатрулите за предотвратяване на големи последици от евентуален опит за взлом или друга външна намеса.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments