Да напуснеш работа заради Бионсе

0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Този текст не е за някоя романтична или необикновена история. Той показва как музиката може да повлияе на масовото мнение и хората да напуснат работа. И както може да се досетите, главно действащо лице е поп икона – Бионсе.

Поводът бе новата песен на певицата. Тя излезе официално на 20 юни и е част от новия албум, носещ името „Rennaissance”. Музикалното парче е първо от колекцията и бе пуснато по-рано от очакваното. Затова може би и придоби такава популярност. Заглавието му е „Break My Soul”.

Но тематиката изобщо не е любовна. В песента се говори за това как хората се преуморяват и ако не се чувстват добре, е редно да напуснат. Имено прегряването в забързаното ежедневие лишава от малките удоволствия на живота и се губи неговият смисъл. А от това по-голямо разбиване на душата, здраве му кажи.

Нормално, в социалните мрежи веднага се появиха забавни колажи и много хора по света се припознаха като главни действащи лица. А това носи своите последици. За някои песента на Бионсе може би е била дългочакан знак и са подали молбата си за напускане от работа. Дори в момента започна статистика в Щатите дали песента наистина е увеличила отлива от служители.

„Break My Soul” е просто песен. Но дали пък тя не е масовото проявление, което след пандемия ще ни накара да говорим за честното и адекватно заплащане на труд? Заедно с това може да е частицата, караща ни да се замислим какво получаваме в работен и личен план. Чуйте парчето и помислете за себе си.

https://www.youtube.com/watch?v=yjki-9Pthh0&ab_channel=Beyonc%C3%A9VEVO

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments