Доверени партньори: ЕОС Сървисис България

Posted On By Stoevv
0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second

Както в повечето фирми, не винаги се случва клиентите да платят навреме своите задължения – всъщност някои доста често умишлено забравят за тях, и спират да общуват с нашата компания. Няма начин обаче – тези пари трябва да бъдат събрани. Особено когато цифрата набъбне до няколко десетки клиенти, с които се е разиграл горния сценарий.

moneПреди сме се опитвали да се захванем с работата по събирането на дълговете сами, но това се оказа много по-време- и нервоотнемаща работа, отколкото един човек може да очаква. Решихме да поверим тези вземания в ръцете на професионалисти.  В проучването си стигнахме до Асоциацията на колекторските агенции в България, а от там и до ЕОС Сървисис , чиито управител Райна Миткова – Тодорова е и председател на асоциацията.  Другият й управител пък – Тихомир Вълчев, познавам от интервюта, които е давал за посветени на бизнеса и финансите специализирани издания. Наши партньори също свиделстваха за успешна работа с тях, което ни беше достатъчно да ги изберем.

Бях много впечатлен, когато видях колко по-успешни бяха те в събирането на сумите от нас самите – уж не правят нищо по-различно от нашите счетоводители – изпращат писма, звънят по телефона…  Явно е друго обаче, когато имаш ноу-хау, а в случая на ЕОС Сървисис то идва не само от дългогодишния им опит у нас, но и от събраният опит в още над 25 държави, където групата-собственик на компанията – немската ЕОС Group има свои клонове.

Зарадва ме и това, че не бяха получени никакви оплаквания в нашата компания, затова че сме наели трето лице да събира нашите дългове. А от всичко това само бих могъл да съдя, че клиентите ни са получили едно добро отношение и никакви притеснения.

Заради всичко това, препоръчвам ви ЕОС Сървисис за работа – заслужиха си уважението, и дано не се налага, но ако се случи без да се замислим отново бихме наели тях.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments