Фирмената библиотека

Posted On By Stoevv
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

По мое мнение всяка компания трябва да нареди такава, че дори две. Събирането на  най-необходимия набор от полезна литература, свързана с бизнеса, води началото си от зората на книгопечатането, когато се е установило, че самото притежание на книга вдига реномето на собственика й.

59eac6_c5dc1a8cb6e55b6e1499d53f1eb6253a.jpg_1024Като кажа библиотека в съзнанието на повечето от вас асоциативно изниква полица с книги. Но как ще аранжирате вашия фирмен рафт е всъщност изцяло ваш избор, така че не се ограничавайте единствено с книжните тела. Заложете и на списания и периодичен печат, които преглеждате – като в. “Икономист” или “Държавен вестник” например.

Библиотеката ще ви бъде от полза за обучението на новия персонал, за лични цели и богата обща култура (поне в очите на партньорите ви). Ако поставите библиотеката в антрето на фирмата си ще вдъхнете чувство на увереност, че са избрали вашите услуги/продукти у посетителите и клиентите. Освен това отдавна добрите ръководители отлично знаят как да направят още по-добро впечатление. Томовете на енциклопедия “Британика” са перфектната аранжировка на витрината зад гърба на шефа. Те са символ на материално и умствено богатство и престиж.

Така че, ако още не сте, време да поставите първата книгата на рафта си. Няма по-добър фактор за бърз растеж на имиджа ви от този.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments