Известни шефове-мечта

0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Всеки работник си мечтае да има шеф-мечта. За тази цел първо е необходимо служителят да изпълнява коректно всички поставени задачи. После от значене е и какъв човек е шефът – дали е сърцат или е суров и справедлив. Комбинацията от съвестен работник и оценяващ го работодател е най-добрата. И за ви докажа, че трябва реципрочност и че шефовете-мечта съществуват, ще ви споделя няколко вдъхновяващи примери.

Ще стартирам с един изключително изненадващ човек – Кейт Мос. Както знаете моделката е известна с редицата проблеми, които има и с поведението, което често не е приемливо. Въпреки личните си неуспехи, Мос е изключителен шеф. На своята дългогодишна асистентска – Фона, Кейт организира сватба, бебешко парти и редица други изненади. Заедно с това я чувства като своя приятелка, дори сестра, и ѝ помага финансово и морално.

Подобен пример е и Джордж Клуни, който подарява автомобил на своята служителка Ейнджъл. Причината е, че виждал желанието за работа в нея и разбира за препятствията докато стигне до работното място. Така постепенно Ейнджъл става асистентка на Клуни и му служи безрезервно дълги години. В отмяна на това актьорът ѝ построява къща. Изключителен жест!

Отплащаща се към всички свои служители е и Сандра Бълок. Тя обичала да поощрява добрата работа и често раздавала коледни бонуси в размер на 10 хил. долара. Заедно с това на всеки рожден ден на работник Сандра измисля подарък и го поздравява специално.

В класацията ми попада и Риана. Лошото момиче на сцената всъщност е изключително добър шеф в своята компания за козметика. Често тя организира партита и дори излиза заедно със служителите. Относно музикалните проекти и хората, които работят с нея, е винаги приятелски настроена и дори става шаферка на асистентката си.

Накрая завършвам и с Опра. Всички я познавате като добър оратор и най-добре платената звезда. Но заедно с това Опра се бори за по-високите заплати на своите продуценти и често доплаща заплати от своя джоб. Звездата постоянно организира почивки на служителите си до екзотични дестинации, за да може заедно да създадат спомени и да се почувстват хора.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments