Къде ми се работи?

0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

И ето, че времето навън вече е топло и приветливо. С него идва настроението, радостта, почивките, но и трудната мотивация да продължиш да работиш и да си в офиса. Мисля, че всички знаем как повлиява на вътрешното ни Аз и какво ни коства да сме продуктивни. Точно затова в този материал ще дам едно предложение за летен офис.

Първо направете анкета или пощенска кутия за предложения и попитайте служителите къде им се работи. Но заедно с това сложете и ограничения – дестинацията да е в определен диаметър или дори да е в града. След това внимателно селектирайте предложенията и изберете мястото с най-добрите работни условия.

От личен опит мога да споделя, че един такъв ден не е особено ползотворен, но пък презарежда батериите и следващите са двойно по-сполучливи. В нашия офис сме имали два пъти изнесено работно пространство. Първият път бе във вила в близко село, която си имаше всички екстри. А вторият – от басейн на хотелски комплекс.

Изключително важно е при подобни офиси да се провери дали има силен интернет. Не по-малък проблем е изнасянето и наличието на разклонители за електричество. Разбира се, всичко това се отнася за професии, които могат да се осъществяват чрез компютри. В другите сфери може би трябва да сте малко по-изобретателни.

Относно финансовата част – тук може да направите толеранс към служителите си и заплатите престоя. Но също така може да се уговорите и с тях, така че да е рентабилно за всички. Каквото и решение да вземете – важното е да е забавно и всички да се вдъхновите за нови ползотворни летни работни дни.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments