Малко уединение = повече продуктивност

Posted On By Stoevv
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Предполагам сте имали от онези работни дни, в които от началото до края се чувствате неадекватни на случващото се около вас. Хем сте там, хем ви няма. Разни неща стават, а вие уж ги забелязвате, ама не. Явно сте се изтощили напълно и имате нужда от презареждане. Има един естествен начин, който би помогнал.

6-solitude-officeУединението би свършило чудесна работа, за да си възвърнете силите. То ще даде глътка чист въздух на забързаното ви ежедневие. Така отново ще започнете да мислите креативно и ще си възвърнете продуктивността. Дори според Томас Едисън, изобретателят на електрическата крушка, най-добре се мисли на уединение, а най-зле на шум. Факт! Когато трябва да вземете важни решения, шумната обстановка пречи. Друго си е да се отделите някъде, сами с мислите си, без да се разсейвате, и да стигнете до правилното решение.

Понякога е нужно да забавим темпото за малко, за да можем да забързаме мозъка си в последствие. Резултатът е достигане до желаната креативна идея. Това важи и когато планирате нов проект, и когато работите по текущ, и дори в личния живот. Уединението ви поставя в състояние на покой, което работните задължения и стресът ви отнемат.

Решаването на проблеми е още едно поле за действие на уединението. Съгласете се, че понякога вие самите правите проблемите да изглеждат по-сложни, отколкото наистина са. Това е, защото не сте могли да ги обмислите добре на спокойствие. Щом го направите, ще осъзнаете, че навярно сте преувеличили и бързо ще стигнете до разрешаване на проблема.

Разковничето е спокойният ум.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments