Наръчник за комфорт на работа

0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Всички желаем да работим в комфортни условия, които да ни дадат възможността да бъдем по-продуктивни и ефективни. Аз открих своите тайни в тази насока. Затова съставих за блога специален наръчник, който, надявам се, ще помогне и на вас да изградите комфортно работно пространство.

Изберете правилната мебелировка. Това включва удобен стол, който да поддържа правилна позиция на тялото и бюро, което да е на точната височина за вас. Подходящите мебели ще помогне да се избегне напрежението в гърба, шията и очите.

Осигурете достатъчно светлина
. Съветът ми е да дадете воля на естествена светлина, доколкото е възможно. Ако прозорецът не е достатъчен, то изберете силата и цвета на осветлението на работното ви място, което да не натоварва очите. Избягвайте прекомерно ярка светлина, която да причинява отблясъци и заслепяване – както от монитора, така и от полилеите.

Подредете работното място. Това означава всички вещи да са структурирани така, че да не ви отвлича вниманието и да ви позволи да се фокусирате върху задачите си. Използвайте органайзери за бюрото си, чрез които да съхранявате всичко на подходящо място.

Отстранете източниците на шум. Ако страничните звуци са проблем за вас, разгледайте възможността да използвате шумоизолиращи слушалки или да преместите бюрото си в кабинет или локация на по-тихо място. Шумът може да причини стрес и да отвлече вниманието ви.

Поддържайте чисто. Редовното почистване на работното място ще ви помогне да се чувствате удобно в работната си среда. Избършете бюрото, стола, компютъра, мишката и другите предмети, които използвате редовно. Убедете се, че пространството около вас е добре вентилирано и свежо за нови и гениални идеи.

Създаването на комфортно работно пространство е важен фактор за успешната работа и доброто самочувствие. Използвайте тези съвети, за да създадете удобно и продуктивно място, което да ви помогне да постигнете своите цели и да се чувствате добре докато работите.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments