Вдъхновяващите 5

0 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

Търсите ли вдъхновение днес? Аз също се опитвам да се мотивирам за работа и за успехи в живота като цяло. На мен най-много ми помагат примерите на борбени и успешни хора. А светът е пълен с вдъхновяващи личности, които са постигнали много в различни области. Хората със силна воля и много талант винаги ни мотивират да постигнем повече и да станем по-добри, нали?!

Ето и пет души, които могат да ви вдъхновят и да ви покажат, че нищо не е невъзможно, ако се положат достатъчно усилия, упорство и желание за успех:

Малала Юсуфзай – Тя е носителка на Нобелова награда за мир за 2014 година, тъй като се бори за образованието на момичетата в Пакистан. Тя защитава правата на жените и е против радикалния ислям в своята страна и в целия свят. Малала става популярна след като е нападната, почти убита и обезобразена, но силната й воля я вдига на крака за следваща битка.

Елън Дедженерис – Сигурно я познавате като телевизионна водеща и продуцент, която е известна с предаването “The Ellen Show”. Но заедно с интервютата си, тя се бори срещу дискриминацията на ЛГБТ общността и е основател на множество благотворителни организации. Вдъхновяваща е, защото е различна!

Стив Джобс – Той е основателят на Apple и иноватор, който промени начина, по който ползваме технологиите. Джобс създава първия персонален компютър, следват новото поколение смартфони и таблетаи, които революционизиратначина, по който живеем и работим. Неспирната му работа, провалите и съвземането от тях са доста надъхващи.

Ник Вуйчич – Той е австралийски мотиватор, който се ражда без крайници. Въпреки това успява да преодолее всички предизвикателства, които се поставят пред него, и вдъхновява хората да получат живота, за който са мечтали. Освен семинари, издава и книги, които помага на хората да вярват в себе си.

Мария Кюри – Дамата е полска физичка и химичка, първата жена, получила Нобелова награда и то в две категории. Тя е носител на награди за физика и химия, заедно със съпруга си Пиер Кюри, за техните изследвания в областта на радиоактивността. Животът й е прелюпобитем и ви съветвам да прочетете повече за нея.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments