Офис, готов за коледните празници

0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

Работата в забавна и приятна професионална среда е от съществено значение, за да се чувствате по-удовлетворени в работата си. Прекрасен начин да разведрите обстановката в офиса и да повдигнете настроението на екипа са сезонните украси. В духа на предстоящите коледни празници, ето няколко съвета за това как да вкарате малко коледно настроение на работното място.

Един прост и евтин начин да украсите офиса за Коледа е да окачите хартиени декорации във формата на снежинки и да добавите тук-там гирлянди и други лесни за намиране и окачване украшения.

Тези, които харесват по-атрактивна декорация (и компанията позволява, разбира се), могат да да направят украсата още по-забавна, като използват дори животинки от стереопор, шишарки и други коледни елементи, които се продават в магазините за подаръци.

Ако вашата компания ви позволява, можете също да добавите коледни светлини във всяка стая или на определени бюра.

А какво е Коледа без сладкиши? Ако офисът ви разполага с помещение за почивка или дори кухня, заредете се с подходящи напитки и лакомства, които да поддържат духа на празниците. Най-коледните вкусове са ябълка и канела, а никой не отказва меденки. Ако успеете да намерите бисквити и сладкиши със забавна (коледна) форма, това още повече ще допринесе към декора.

А защо не превърнете коледната украса в повод за тийм билдинг? Можете да отделите един петъчен следобед, когато работата не ви притиска твърде много, и да се съберете в подходяща стая с подръчни материали и сами да изработите декорациите, с които ще разкрасите работната си среда. Дори хора, които не са особено творчески настроени, бързо ще забравят за това и ще се отдадат на приятелската обстановка, която ще се зароди по време на съвместното ви начинание.

И не забравяйте да инвестирате и в декорацията за входа на вашия офис, защото именно в антрето започва да се оформя впечатлението на вашите клиенти за вас и ако те пристигнат на добре украсено място, доброто първо впечатление ви е гарантирано.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments