Онлайн присъствие на вашата фирма

Posted On By Stoevv
0 0
Read Time:1 Minute, 50 Second

websiteВ дигиталната ера е немислимо една фирма да няма сайт и то не какъв да е, а такъв, който да отговаря не само на корпоративния й имидж, но и на съвременните тенденции в уеб дизайна, които също се менят. Най-вероятно голяма част от вашите потенциални потребители вече са мобилни и може да ги намерите именно онлайн, или пък те да намерят вас. Смартфоните дават предимство както на потребителите, така и на компаниите. Някои отдавна са усетили какви са тенденциите и вече се грижат за положителната си online репутация.

Да кажем, че вече имате фирмен сайт, но какво следва оттук нататък? Да го напълните със съдържание и то не просто какво да е, а качествено. В днешно време потребителите са станали изключително претенциозни. Не може да ги задържите като такива, ако не са сигурни в продукта/услугата/, който предлагате. Затова ще трябва да се постараете да създадете съдържание, което да ги убеди, че вашата марка е точно за тях. Чрез него вие трябва да спечелите доверието им.

Това, което помага за онлайн маркетирането на бранда, е доброто съдържание, което да показва на целевата аудитория нещо отвъд самия продукт, услуга или бранд, нещо, с което да могат да се асоциират. Лошото съдържание губи времето на потенциалните ви потребители, което значи, че те няма да са доволни, след като го прочетат. Аудиторията ви няма да остане на сайта, ако съдържанието му не резонира с нейните интереси, което значи че няма да я спечелите и посещението й няма да доведе до покупка.

Съдържанието е средството, чрез което да представите себе си, то спомага за позиционирането на бранда. Тук обаче не става въпрос само за атрактивно описание на продукти, услуги, фирмени цели и мисия, а за нещо, което ще ви отличи от всички останали в бранша. Можете да пишете за постиженията си; за иновативните подходи, които използвате; отзиви, изпратени от потребители. По този начин провокирате доверие към вас. Инфографиките и видеата са съдържание, поднесено по по-различен начин, което също се харесва.

Ако трябва накратко да обобщим защо online присъствието на фирмата ви е важно, то това ще е заради съдържанието, което генерирате за себе си, написано по такъв начин, че да привлича клиенти, които да повярват на бранда ви.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments