Подобряват ли атмосферата шегите в офиса?

Posted On By Stoevv
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Шеги между колегите в офиса са нож с две остриета. От една страна, те могат да развеселят и разнообразят атмосферата, но от друга могат и да разединят колектива.

funny-office-pranks-jokesШегите на работното място могат да са всякакви – от това да скриете клавиатурата на колега, до поставяне на бръмбар на бюрото, подменяне на част от листовете в доклад със забавни страници с вицове или рисунки, облепване на стола. Могат да бъдат съвсем безобидни и вътрешни като това да купите морков на колега вегетарианец или да подмените сладките му бонбони с ментови, ако той е луд по шоколада. Често закачките могат да са чисто словесни. Обикновено колективът сам определя градуса на настроението.

Ако обаче в колективът постъпи нов колега, който не носи на шега, той би могъл да се чувства некомфортно и да развали екипа. Шегите също така трябва да са премерени, тъй като поносимостта всекиму е различна. Ако трима колеги са най-големите хумористи е добре да си правят номера само помежду си, защото в противен случай биха могли да направят обект на шегите си някого, на когото не би му било приятно. Зависимост какъв е човекът, то той може да създаде сериозни проблеми на целия екип и това да повлияе върху работата изобщо. Затова е добре пакостите да са ограничени само между хора със сходни интереси и духовитост.

Вие какво мислите и как е на вашето работно място?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments