Полети по работа

Posted On By Stoevv
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Няма как, ако фирмата, в която работите или ръководите е голяма и международна, да не ви се налага в пътуване на далечни разстояния.

Подобни командировки са както много приятни, така и много уморителни. Транспортът е често най-големият проблем на мнозина. Не само, че е на доста по-висока цена, но и представлява неудобство от продължителността на пътуването и предварителните резервации.

wizzair_onboardПолетите от неотдавна са предпочитан вариант. У нас съществуват доста малки и средни фирми – рекламни агенции, издателства, търговци, културни фондации, които изпращат хора в чужбина или поемат разходите на международни гости. Високите цени на големите компании са спирачка за мнозина. От две-три години много нашумяха нискобюджетните международни полети на малки авиокомпании. Те са не по-малко удобни от големите самолети. Най-големият им плюс са евтините билети, които могат да се резервират от месец до няколко дни по-рано. Промоциите са често срещано явление. Понякога се отпускат намаления с до 25%. А цените могат да паднат в зависимост броя на пътниците няколко пъти от обявената първоначално стойност.

Пътниците не летели досега не бива да се притесняват, ако не са наясно с нещо, тъй като в сайтовете за резервация са изведени подробно отговорите на всички възможни въпроси. Освен това салоните на самолета са много уютни. За удобството на пътниците се предлагат най-често срещаните храни и напитки с отлично качество. Докато трае вашият полет можете да направите покупка и на различни аксесоари. И най-важното – използването на техника за бизнес нужди – вашите или на госта ви, е напълно позволено, стига техниката ви да функционира в режим “Полет”. Какво повече би искал човек 🙂

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments