Златните правила на богатството 2

0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Както ви обещах, продължавам със златните правила за запазване на богатството от Ротшилд. Причината да ги разделя в два материала е пречупването на чисто психологическата бариера от дължината на текста. Така че ви давам още четири от съветите на банкерската фамилия. Приятно четене и ги приложете, ако ви е възможно.

Инвестицията при висок риск с голяма печалба да се избягва. Мога да кажа, че това правило важи за всеки един бизнес. По този начин се спестяват много главоболия. Вярно е, че всичко е шанс, но струва ли си? Важно е да се знае точната мярка за бизнеса, но да не се действа и страхливо, за да не се изпусне преследваната цел. Съветът тук е да се инвестира в добре премислени решения с дългосрочна и солидна печалба.

Следващо важно правило е семейството да се придържа към скромност, защото именно това е разковничето, което води до богатството. Излишното разсипничество и разхищение при наличие на големи суми е присъщо при много хора, защото са подвластни на максимата, че веднъж се живее. Но ако се мисли за поколенията напред, то тогава картината се променя.

Знаете, че който владее информацията, владее и света. Този постулат е водещ при Ротшилд. Така те първи научават за загубата на Наполеон, продават акции, след тях и всички големи компании, а познайниците ни ги изкупуват на много ниска стойност. Затова бъдете силно информирани и винаги се стремете да използвате правилно научената информация.

Накрая завършвам и с последния позитивен съвет – да се подчертават и изтъкват успехите. Това е и послание към всичките му наследници. Щом семейството разпространява позитивна информация, то значи и в обществото ще са по-склонни да приемат това за меродавна истина. Така че говорете само добро, харчете и инвестирайте разумно, имайте правилните контакти и достъп до информацията и ще успеете да натрупате и задържите богатство.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments