Парите на милионерите

0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

Сигурно сте чували поговорката, която гласи, че щом имаш много пари, имаш и много главоболия. Ами само си представете постоянно да се чудите къде да държите милионите си, как да ги поддържате, за да не изчезнат и къде да ги вложите. Определено и на богатите не им е лесно. Но ако искате да влезете в този свят и да научите за някои от местата, в който може да инвестирате, то ето и една класация. Тя е на база проучване за най-успешните сделки.

Сигурно няма да изненадам никой като започна с недвижимите имоти. Всъщност това, което се смята за пасив, може да се превърне в актив чрез наеми. Вярно инвестицията се възвръща бавно, но сигурно. А пък и винаги има търсене на пазара за недвижими имоти, така че бързо може да се сдобият с пари. Но разковничето е какъв вид имоти взимат. Те не са само имения и къщи, но и бизнес сгради, хотели и дори стадиони. Вие например може да започнете от покупка само на няколко офиса.

Следващото инвестиционни място за милионери е в акции, които им изплащат дивиденти. Ала не става въпрос за единични акции, както когато ние определяме малка сума за влагане в тях, а за големи ръководни пакети. Така чрез участие в няколко компании се закрепя доста добра сума. В тази графа спадат и другите активи и стоки като злато, сребро, диаманти, които запазват стойността си през годините. Минусът е, че все пак трябва да се съхраняват някъде.

Изключително интересни са инвестициите в изобразително изкуство и като цяло в култура. Впечатления правят вложенията в интелектуална собственост като например права върху песни, филми, книги. И това е много доходоносен бизнес – при даване на разрешение за използване.

Въпреки тези вълнуващи възможности, някои милионери избират и начина за инвестиране на парите си в криптовалути. Той ни е познат и затова колкото и да е нов, няма да му отделям внимание. Само казвам, че таам трябват и солидни познания.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments