Бизнес модели за пример: Изамет – Явор Златанов или как е възможен успехът в България

Posted On By Stoevv
0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Голяма част от предприемачите в България срещат първата си преграда още преди стартирането на своя бизнес. Тя се оказва съвсем психологическа, но доста решаваща и важна, а именно неразбирането и недоверието в системата.
От друга страна пък изследвания сочат, че именно страната ни е много благоприятна за създаването на собствен бизнес. Да, точно така! Въпреки лошите оценки, които получава страната ни, голяма част от чуждите предприемачи споделят, че биха инвестирали отново в България.

Явор Златанов
Явор Златанов

Днес ще ви представя един от многото примери за успешни фирми, реализирали огромния си потенциал не само у нас, но и в редица страни по целия свят – Дубай, Русия, Азербайджан, Казахстан и т.н.
Фирма Изамет създава първата фабрика за асансьори у нас. Собствениците, от които и Явор Златанов непрекъснато разширяват производствената си база и портфолио от продукти и услуги.
Факт е, че това е доста важно – всяка една фирма трябва непрекъснато да се усъвършенства и развива, независимо в коя сфера оперира. В случай, че не предприема такива действия, то тя рано или късно е обречена на провал.
Към момента Изамет – Явор Златанов предлага на своите клиенти освен асансьори (които са основният им продукт) и съвременни технологии за задвижване – ескалатори, паркинг системи, дизайн и други модерни съоръжения.

фабрика за асансьори - Явор Златанов
Тук трябва да отбележа и факторът “иновативност” – той придобива все по-голямо влияние и значение за растежа на бизнеса. Днес вече не е достатъчно само да си добър в това, което правиш, но трябва и да въвеждаш иновации. Само така можеш да бъдеш лидер в своята област. Несъмнено страната ни може да се похвали с все повече иновативни компании и предприемачи, а фирма Изамет и Явор Златанов са само една от тях.
Може би пък следващата ще е твоята компания. От теб зависи.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments