Кредити онлайн: в помощ на фирмите в България

0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Да развиеш бизнес в България не е никак лека задача. Всеки може да регистрира фирма на свое име, но да я превърне в успешна е трудно. Колкото и да се опитваш да предвидиш всички възможни ситуации, опитът те учи, че винаги има нещо, което си пропуснал.

bancoЗа да успееш да се справиш в тежка ситуация, от голямо значение се оказват финансите. Те често не достигат и алтернатива ти се явяват кредитите. В помощ на фирмите се оказват бързите кредити онлайн. Защо ли? Вероятно защото парите са необходими на момента, а банковите системи са видимо тромави и твърде бавни по време на кризисни ситуации.

Ако имате спешна нужда от пари за вашата фирма, много добри се оказват условията, които предлага Микро Кредит и в частност услугата им CrediTrade. Тя е насочена именно към юридическите лица. Кандидатствате за CrediTrade  на стойност от 200 лв. до 3000 лв. Процедурата за разглеждане е бърза и лесна, с минимална документация, така че да не губите от ценното си време. Уточняват се фиксирана лихва и равни вноски за целия период на изплащане, който е между 3 и 18 месеца. Най-големите предимствата на CrediTrade пред другите опции за отпускане на бизнес кредити онлайн са следните: 30 дни възможност за безлихвено връщане на заетата сума, 45 дни гратисен период за първата вноска, лихвата по вноските се признава за разход на фирмата, работи се без неустойки. При одобрение получавате парите по кредита в рамките на същия ден в офис на Микро Кредит. Погасителните вноски се изплащат по най-удобния за клиента начин, като се предлагат три начина: директно на кредитния ви консултант в удобен ден и час, по банков път или в офис на Микро Кредит.

Всеки собственик на малък или среден бизнес трябва да разполага с резервен вариант, когато финансите не му достигат. Услугата кредити онлайн е удобен и бърз начин да се справите с текущия проблем. Ако кандидатствате за такъв, информирайте се за условията за бърз фирмен кредит и в частност за CrediTrade на Микро Кредит.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments