Как се печели доверие в една компания?

Posted On By Stoevv
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Проучване на Interaction Associates показва, че 60% от запитаните служители мислят, че в организацията, в която работят, липсва достатъчно доверие. То може да се отнася и от ръководството към служители и в обратна посока. Ако и вашата компания страда от такъв проблем, във видеото се посочват няколко полезни съвета, чрез които може да го преодолеете. Тук ще обърнем внимание само на някои от тях.

Вие искате ли да участвате във вземането на решения, които пряко ви засягат? Най-вероятно да. По същия начин се чувстват и служителите ви. Те искат думата им да се чува, а може би имат идея, която ще ви е от полза и за която вие не сте се сетили. Включването им в процеса ще донесе ползи и на двете страни.

Ако искате подчинените ви да ви имат доверие, покажете им, че и вие им вярвате. В една работна среда трябва да има взаимност, затова е добре да се консултирате с тях, да искате мнението им, а защо не и да им поставите някоя по-отговорна задача?

Един човек на ръководна длъжност не трябва да показва специално отношение към член на екипа си. Той не трябва да си има любимци, които да толерира пред останалите, а трябва да остане безпристрастен. YouTube видеото е на Entrepreneur, което го прави изключително полезно, съветваме ви да го изгледате.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments