Подарък за Коледа – дългоух офис талисман

Posted On By Stoevv
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

С наближаването на коледните празници акумулираме всевъзможни идеи за подаръци и изненади. Едни от тях звучат много интригуващо и ни изкушават да ги осъществим, но след като го направим осъзнаваме, че не се е получило толкова добре, колкото сме очаквали.

Тази Коледа, за да е по забавно, колегите в офиса решиха да изненадат Ръководството предварително. Как се случи не разбрах, но се сдобихме с талисман за 2014-та година – истински, жив и дишащ. Малък декоративен заек, който се събира в шепа, е приумица на креативния отдел и определено, признавам, хрумката е доста симпатична. Това ще си една душа повече в екипа, чиято единствена функция е да сплотява с нивата на сладост, която излъчва. Колегите ще се научат да работят по-добре в екип като поделят дейностите по отглеждането на животинката. Ще имат още една тема за разговор, която не е свързана с офиса. office-rabbit

От друга страна обаче могат и да възникнат конфликти, тъй като всяко едно животно си има своя специфична миризма, изисква повече внимание, специална храна и пр. Няма как да не забележа, че отглеждането на офис талисман, може да наруши хигиената на работното място и да предизвика сериозни проблеми с алергични клиенти или друго.

За щастие обаче, на последните два проблема се намира някакво разрешение. Ще трябва просто да изберем такова място на нашия любимец, от което да не разсейва колегите, да не ароматизира целия офис и да е далеч от урочасващи алергизирани клиенти. С надежда се моля да преодолеем това малко предизвикателство, за да не нарушим нормалното и здравословно изпълнение на дневните задължения и да посрещнем по-сплотени и работоспособни Новата година.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments