Рекламата за нашaта фирма

Posted On By Stoevv
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

promotesr

Рекламата е една неизменна част от нашaта фирма, всеки продукт има нужда от реклама за да може лесно хората да научат за него. Тя е нещо, което изисква средства, но според мен те са напълно оправдани, защото почти винаги рекламата и опаковката са това, което продават нашия продукт. Той трябва да изглежда добре, да привлича окото и когато съчетаем това с перфектната реклама успеха ще дойде и при нас.

Големите фирми имат цели маркетингови екипи, които се занимават само с това. По-малките фирми не могат да си позволят нещо подобно, но това не значи, че трябва да се откажат от всякакъв вид реклама. Един много нашумял начин в последно време е като се наемат млади хора, които раздават и разнасят листовки за нашия продукт или за сезонните промоции. Това е нещо, което не изисква много средства и който го прави няма да сгреши със сигурност.

Tези листовки се раздават по центъра, университетите , поставят се в пощенски кутии, общо взето на възлови места, където доста широк кръг от хора или по-точно клиенти биха се запознали с нашите продукти. За разлика от рекламата по телевизията, която не всеки успява да е види то в този случай ще запознаем определено много хора с нужната информация. Именно това би довело до успешната продажба на нашия продукт и съответно до по-широка достъпност за нашия бизнес.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Google+ Comments